Tjänster

Vi utför både förebyggande och akut service på alla typer av kylaggregat för att öka hållbarheten och energieffektiviteten.


​​​​​​​
Vi kan även erbjuda er jourservice dygnet runt årets alla dagar. Vi har alltid en tekniker som är redo att rycka ut.

Låt Billinge Kyl bli ditt naturliga val för både stora och små projekt när det gäller kyl-, frys- och värmepumpsinstallationer.

Service


Vi utför både akut och förebyggande service på kylmaskiner och har jouröppet alla dagar i veckan. Givetvis är vi certifierade för att få göra kontroll enligt köldmedieförordningen.
​​​​​​​

Installation


Låt Billinge Kyl bli ditt naturliga val för både små och stora projekt när det gäller kyl-, frys- och värmepumpsinstallationer.
Vi hjälper gärna till med allt från rådgivning och projektering till installation och service. Inget uppdrag är för litet, vi utför allt från små installationer till omfattande entreprenader. 

För mer information kontakta Magnus Blennow på 0500 41 11 60 eller magnus@billingekylab.se
Ett tredje alternativ är att använda kontaktformuläret!

Har du en installation som behöver service? 

​​​​​​​
Vi tar oss an både små och stora uppdrag samt skriver gärna serviceavtal. Ett serviceaval med oss innebär att vi genomför regelbundna servicebesök för att minimera driftströrningar samt att behålla installationernas tekniska status under dess livslängd.
​​​​​​​Vi informerar också om större förändringar inom lagen om växthusgaser.

För mer information

Kontakta Magnus Blennow på 0500-41 11 60 eller magnus@billingekylab.se